Ha sällskap av en stallhund

Att ha sällskap av en hund i stallet är fantastiskt. Det är många hästägare som väljer att ha en hund. Det finns hundar som är framavlade för att fungera bra ihop med hästar i stallet. Om du funderar på att skaffa en stallhund är det en fördel att välja en hundras som inte har starka jaktanlag och vill dra till skogs. Vall- och gårdshundar är ett bättre alternativ. När du köper din stallhund ska du inte glömma bort att försäkra den. En bra djurförsäkring hittar du på https://www.lassie.co/ som bland annat har marknadens högsta ersättning.

Stallet kan vara en farlig plats för en hund

Det finns många faror som lurar i stallet för en hund. I stallet är de främsta farorna för en hund att råka bli trampad av en häst och att hunden äter något olämpligt. Därför är det extra viktigt att du faktiskt försäkrar hunden som du köper. Även om du gör allt för att förebygga en skada i stallet kan en olycka lätt hända. När det oförutsedda sker kan en djurförsäkring som du hittar på https://www.lassie.co/ vara räddningen. Din hund förtjänar den bästa tänkbara vården vid behov.

Håll din hund frisk och få belöningar

Genom att teckna en hundförsäkring på https://www.lassie.co/ kan du vara säker på att du kan ge din hund den vård som krävs om det skulle behövas. Du kan även få goda råd och tips av djurförsäkringen som du tecknar på https://www.lassie.co/ om hur du i övrigt kan hålla din hund frisk. Du premieras bland annat med poäng genom att din hund är frisk.

Varva ner mellan hästtävlingarna med hundpromenader

Det är en härlig känsla att ha med dig en hund som tassar runt i stallet och håller koll på hästarna. Det kan även vara skönt att ha en hund att gå lugna skogspromenader för att varva ner, speciellt om du tävlar i hästsport. En hund är precis som en häst ett väldigt bra sällskap med fördelen att du kan ha den i ditt hem. Det finns några raser som är lite bättre stallhundar än andra. Blandrashund, Jack Russell terrier, schäfer, labrador, border collie, tax och rottweiler är några.